Ervaringen

Enkele reacties van cliënten.

-------

Hallo Ron,  

via dit bericht wil ik graag laten weten hoe ik mijn veranderingen ben ondergaan. Ik was op zoek maar wist niet precies waarheen. Ik had ook hulp nodig maar ik wist niet waarvoor. Wat ik wel wist was dat ik extreem onzeker was, een erg laag zelfbeeld had, problemen met studeren, concentratie, niet opkomen voor mij zelf, zelfs zo erg dat ik niet eens meer durfde te telefoneren. Ik was erg snel geïrriteerd of zelfs agressief en vermoeid. Altijd extreem zenuwachtig of gestrest als ik druk voelde om te presteren voor bijvoorbeeld een belangrijk gesprek of presentatie. De zenuwen waren vaak zo erg dat ik er echt doodziek van was. 

Door al deze problemen stelde ik alle zaken uit en kwam ik altijd in de knoei. Echter vanaf de eerste keer dat ik bij jou op consult kwam veranderde er al een hele hoop. Door zelf hard te werken en ook de wil had om te veranderen kon dit doorgezet worden. Ik was erg verbaasd dat er zoveel in mijn geheugen zit, die ik gewoon niet meer herinneren kon.

Dankzij deze sessies en goede gesprekken ben ik erg veel veranderd. Ik ben niet meer die onzekere man, of bang te presenteren. Ik ben niet meer agressief of geïrriteerd. Ik leef mijn leven zoals ik vind dat het goed is! Ik voel me fantastisch, echt heerlijk. Dit had ik vele malen eerder moeten doen. Dank je wel!!!  

groeten Daniel

-------

Hallo Ron,

Hier dan eindelijk mijn mail.

Ik had nog even iets tijd nodig. Van de ene kant moest ik nog enkele, emotionele obstakels (je weet wel welke…) oplossen en van de andere kant wilde ik de therapie even laten bezinken om zodoende een duidelijk effect te kunnen ervaren. Ik kan kort zijn.

Voordat ik bij jouw in therapie kwam klampte ik mij voordurend aan relaties vast omdat ik dacht dat ik alleen niet gelukkig kon zijn. Ik was gewoon bang voor de eenzaamheid. Jouw therapie heeft mij geleerd dat dit een spookbeeld was en dat ik met mezelf en met het leven dat ik nu heb heel tevreden en gelukkig kan zijn. En dat gaat mij heel goed af.

Een bevrijding…….

Bedankt Ron

Warme groet van M.

-------

Hallo Ron,

Ik wilde je even laten weten hoe het met mij gaat.

Sinds 1 juni heb ik een nieuwe baan in het middenkader bij firma L. in Heerlen. Ik heb het gevoel dat ik in een positieve stroomversnelling zit en ik heb mij in jaren niet meer zo goed gevoelt. Dingen zijn zo duidelijk geworden, ik heb nu een heldere blik en weet precies wat ik wil en wat ik niet wil en ik kan nu goed eigen initiatief nemen. Vol besef ben ik nu dat ik een praktisch mens ben die goed kan luisteren, combinaties kan maken en hierdoor oplossend kan handelen.

Jouw therapie heeft mij inzicht gegeven over wie ik nu werkelijk ben en ik heb bij jouw een innerlijk groeiproces doorstaan waarvan ik nu zowel op mijn werk als privé de vruchten pluk. Het is inderdaad zoals jij in het begin al zei: het proces blijft doorgaan.

Dus je ziet het: "Go with the flow!".

Met vriendelijke groet,

H.

-------

Ik ben door een vriend op Ron Mai attent gemaakt omdat ik nog met zoveel dingen uit mijn verleden werd geconfronteerd in mijn dagelijks leven.

Ron gaat in zijn therapie zeer doelgericht te werk. Wij hebben mijn verleden aangepakt zodat ik het nu een plaats heb gegeven en er anders over denk en er anders naar kan kijken. Ook zijn mijn angsten uit de weg geruimd. Ik had angst voor van alles, angst om mijn baan te verliezen, angst om de aandacht van mijn kinderen te verliezen, angst om alleen te blijven, angst om geld voor mijzelf uit te geven, angst om minder dan anderen te zijn enz. Verder hebben we gewerkt aan mijn gevoel voor eigenwaarde, zelfvertrouwen en zelfrespect. Ik heb nu een veel beter zelfbeeld en sta steviger in het leven.

Ik zie de toekomst weer positief tegemoet. Voor mij heeft de therapie goed gewerkt, een aanrader voor iedereen met problemen.

Bedankt Ron voor alles

J.

-------

Ron, ik wil je hiermee even laten weten hoe het mij verder vergaat, nu zo zonder dat ik jou bezoek.

Ik heb nu sinds vier maanden een fijne relatie waaraan ik een goede steun heb voor het hele totaalpakket. We kunnen echt met elkaar lachen, huilen en praten. We zitten op dezelfde golflengte, begrijpen elkaar en vullen elkaar aan. Ik heb het idee dat als ik over mezelf en over mijn leven nadenk, dat ik mij weer zo fantastisch voel als toen ik ongeveer 18 jaar was. Echt, ik voel me weer als 10 jaar geleden, alleen nu met beduidend meer bagage aan boord. Met het bedrijf gaat het helaas niet goed en het zit erin dat ik er op een vervelende manier afstand van moet doen. Maar ook dit heeft een plaats gekregen en hoe vervelend en zwaar de komende periode ook zal worden, als ik terugkijk op de afgelopen jaren, dan wordt dit een zacht eitje, mede dankzij jouw therapie. Je ziet dat het “werk” dat wij samen verzet hebben zeker niet voor niets is geweest, integendeel, en ik denk er ook nog vaak aan terug met een heel goed en voldaan gevoel. Je hebt voor mijn leven zo veel betekend met jouw kennis en inzicht, dat je bij mij in de top 10 van prettige mensen staat.

Ron ik wil je bedanken vanuit de grond van mijn hart,

dank je wel…..

Met vriendelijke groeten,

P.M.

-------

Ik ben H, vader van 2 dochters, getrouwd met huisje tuintje en beestje. Ik ben van nature een super nuchtere man die heel rationeel nadenkt over het leven. Als ik in het werk een gevecht krijg met een junk(96) verandert het leven en als ik door een zwaar motorongeluk (2001 niet mijn schuld) een bijna dood ervaring krijg is het leven definitief anders gekleurd, los van alles wat ik heb meegemaakt in mijn vroege baby en kinderjaren. Na een lange weg van zoeken in mijn leven betreffende gevoelens die niet zijn te plaatsen, mijn bijna dood ervaring in juni 2004 liep ik vast in de reguliere aanbod van zorg. De psycholoog, de psychiater, etc konden mij niet verder helpen. Door mijn studie ben ik in een dal terecht gekomen maar door de vechtersmentaliteit heel snel de draadjes opgepakt en verder gekeken dan wat reguliere zorg heeft te bieden. Het gaat dan niet alleen om de hulpvraag maar ook de vraag hoe moet ik bepaalde zaken plaatsen en vooral hoe moet ik er leren mee omgaan, immers mijn BDE (bijna door ervaring) kon/ kan ik niet uitschakelen en doen alsof deze er niets is geweest.

Ik kwam in medio sept 2005 in contact met de heer R. Mai, door zijn methodiek en mede zijn bekwame uitleg durfde ik de vervolggesprekken aan. Ik ging terug en deed iets wat ik in beginsel de grootste onzin vond. Door mijn rationele denken stond ik er niet voor open. Ik stond niet open voor hypnose. Door bekwaamheid werd het vertrouwen gewonnen en gaf ik mij aan hypnose over, iets wat ik heel graag onbewust wil toelaten, namelijk de hypnose en regressie. Ik kan daar heel lang over vertellen maar het is één van de mooiste ervaringen die ik heb ondergaan en veel belangrijker “de jarenlange vraag kreeg antwoord”. De “onmacht” speelde zo’n belangrijke rol in het ongeluk dat het na de bewustwording ervan (uit de hypnose) een enorme pak last van mij afviel.

Voor de paranormale vraagstukken werd ik doorverwezen naar iemand uit Roermond, ook nu weer voor het belangrijkste, “de vragen krijgen antwoorden” en met die antwoorden heb ik en ben ik het leren hoe met twee zware ongelukken, bijna doodervaring en de gevolgen daarvan om te gaan.

Ron dank voor je professionele inzet en succes verder met je praktijk.

H.

-------

Ron,

Je bent heel belangrijk voor me geweest het afgelopen jaar.

Je bent voor mij die ene speciale Engel geweest en hopelijk mag je dat nog voor heel veel mensen zijn.

Ik wens je alle goeds, warme groet,

A.

-------

Beste Ron,

Ik wil je hierbij bedanken voor de goede, leuke en gezellige therapie. Nu kan ik met een opgelucht hart zeggen dat ik het eerste jaar van mijn school gehaald heb en ik door ben naar het tweede jaar.

Heel erg bedankt voor alles.

-XXX- groetjes, M.

-------

Deze vorm van therapie heeft veel voor mij veranderd. Ik heb ook andere soorten therapieën gevolgd, maar niet met het gewenste resultaat.

Door meer open te staan voor mijn onderbewustzijn besef ik in welke mate het onderbewuste invloed heeft op je denken, je gevoel over jezelf en het gedrag als gevolg van je gedachten. Ik ben lang heel onzeker over mezelf geweest, maar daar is nu verandering in gekomen. Ik ben me nu bewust geworden van de betekenis voor mezelf als persoon en voor anderen en ik heb een sterker gevoel van eigenwaarde gekregen.

Golven

De horizon reikt ver.

De golven zijn dichtbij.

Het meedeinen op de golven maakt blij.

Mijn gedachten gaan de horizon voorbij.

Daar is ruimte en liefde voor iedereen,

Daar zijn geen oordelen, daar is ieder een.

Bovenop de golf ben ik vrij, maar de golf gaat voorbij.

Ik maak mij klaar voor een nieuwe golf,

Hoger als voorheen, vechtend als een wolf.

Ik kom completer terug,

En sta weer midden op de brug.

Genietend van deze beweging,

Is het leven een intense beleving.