RON MAI | ALGEMEEN | HYPNOTHERAPIE | WERKWIJZE | ERVARINGEN | DE PRAKTIJK | CONTACT | LINKS
Enkele reacties van clienten.

-------

Hallo Ron,

Hier dan eindelijk mijn mail.

Ik had nog even iets tijd nodig. Van de ene kant moest ik nog enkele, emotionele obstakels (je weet wel welke…) oplossen en van de andere kant wilde ik de therapie even laten bezinken om zodoende een duidelijk effect te kunnen ervaren. Ik kan kort zijn.

Voordat ik bij jouw in therapie kwam klampte ik mij voordurend aan relaties vast omdat ik dacht dat ik alleen niet gelukkig kon zijn. Ik was gewoon bang voor de eenzaamheid. Jouw therapie heeft mij geleerd dat dit een spookbeeld was en dat ik met mezelf en met het leven dat ik nu heb heel tevreden en gelukkig kan zijn. En dat gaat mij heel goed af.

Een bevrijding…….

Bedankt Ron

Warme groet van M.

-------

Hallo Ron,

Ik wilde je even laten weten hoe het met mij gaat.

Sinds 1 juni heb ik een nieuwe baan in het middenkader bij firma L. in Heerlen. Ik heb het gevoel dat ik in een positieve stroomversnelling zit en ik heb mij in jaren niet meer zo goed gevoelt. Dingen zijn zo duidelijk geworden, ik heb nu een heldere blik en weet precies wat ik wil en wat ik niet wil en ik kan nu goed eigen initiatief nemen. Vol besef ben ik nu dat ik een praktisch mens ben die goed kan luisteren, combinaties kan maken en hierdoor oplossend kan handelen.

Jouw therapie heeft mij inzicht gegeven over wie ik nu werkelijk ben en ik heb bij jouw een innerlijk groeiproces doorstaan waarvan ik nu zowel op mijn werk als privé de vruchten pluk. Het is inderdaad zoals jij in het begin al zei: het proces blijft doorgaan.

Dus je ziet het: "Go with the flow!".

Met vriendelijke groet,

H.

-------

Ik ben door een vriend op Ron Mai attent gemaakt omdat ik nog met zoveel dingen uit mijn verleden werd geconfronteerd in mijn dagelijks leven.

Ron gaat in zijn therapie zeer doelgericht te werk. Wij hebben mijn verleden aangepakt zodat ik het nu een plaats heb gegeven en er anders over denk en er anders naar kan kijken. Ook zijn mijn angsten uit de weg geruimd. Ik had angst voor van alles, angst om mijn baan te verliezen, angst om de aandacht van mijn kinderen te verliezen, angst om alleen te blijven, angst om geld voor mijzelf uit te geven, angst om minder dan anderen te zijn enz. Verder hebben we gewerkt aan mijn gevoel voor eigenwaarde, zelfvertrouwen en zelfrespect. Ik heb nu een veel beter zelfbeeld en sta steviger in het leven.

Ik zie de toekomst weer positief tegemoet. Voor mij heeft de therapie goed gewerkt, een aanrader voor iedereen met problemen.

Bedankt Ron voor alles

J.

-------

Ron, ik wil je hiermee even laten weten hoe het mij verder vergaat, nu zo zonder dat ik jou bezoek.

Ik heb nu sinds vier maanden een fijne relatie waaraan ik een goede steun heb voor het hele totaalpakket. We kunnen echt met elkaar lachen, huilen en praten. We zitten op dezelfde golflengte, begrijpen elkaar en vullen elkaar aan. Ik heb het idee dat als ik over mezelf en over mijn leven nadenk, dat ik mij weer zo fantastisch voel als toen ik ongeveer 18 jaar was. Echt, ik voel me weer als 10 jaar geleden, alleen nu met beduidend meer bagage aan boord. Met het bedrijf gaat het helaas niet goed en het zit erin dat ik er op een vervelende manier afstand van moet doen. Maar ook dit heeft een plaats gekregen en hoe vervelend en zwaar de komende periode ook zal worden, als ik terugkijk op de afgelopen jaren, dan wordt dit een zacht eitje, mede dankzij jouw therapie. Je ziet dat het “werk” dat wij samen verzet hebben zeker niet voor niets is geweest, integendeel, en ik denk er ook nog vaak aan terug met een heel goed en voldaan gevoel. Je hebt voor mijn leven zo veel betekend met jouw kennis en inzicht, dat je bij mij in de top 10 van prettige mensen staat.

Ron ik wil je bedanken vanuit de grond van mijn hart,

dank je wel…..

Met vriendelijke groeten,

P.M.

-------

Ik ben H, vader van 2 dochters, getrouwd met huisje tuintje en beestje. Ik ben van nature een super nuchtere man die heel rationeel nadenkt over het leven. Als ik in het werk een gevecht krijg met een junk(96) verandert het leven en als ik door een zwaar motorongeluk (2001 niet mijn schuld) een bijna dood ervaring krijg is het leven definitief anders gekleurd, los van alles wat ik heb meegemaakt in mijn vroege baby en kinderjaren. Na een lange weg van zoeken in mijn leven betreffende gevoelens die niet zijn te plaatsen, mijn bijna dood ervaring in juni 2004 liep ik vast in de reguliere aanbod van zorg. De psycholoog, de psychiater, etc konden mij niet verder helpen. Door mijn studie ben ik in een dal terecht gekomen maar door de vechtersmentaliteit heel snel de draadjes opgepakt en verder gekeken dan wat reguliere zorg heeft te bieden. Het gaat dan niet alleen om de hulpvraag maar ook de vraag hoe moet ik bepaalde zaken plaatsen en vooral hoe moet ik er leren mee omgaan, immers mijn BDE (bijna door ervaring) kon/ kan ik niet uitschakelen en doen alsof deze er niets is geweest.

Ik kwam in medio sept 2005 in contact met de heer R. Mai, door zijn methodiek en mede zijn bekwame uitleg durfde ik de vervolggesprekken aan. Ik ging terug en deed iets wat ik in beginsel de grootste onzin vond. Door mijn rationele denken stond ik er niet voor open. Ik stond niet open voor hypnose. Door bekwaamheid werd het vertrouwen gewonnen en gaf ik mij aan hypnose over, iets wat ik heel graag onbewust wil toelaten, namelijk de hypnose en regressie. Ik kan daar heel lang over vertellen maar het is één van de mooiste ervaringen die ik heb ondergaan en veel belangrijker “de jarenlange vraag kreeg antwoord”. De “onmacht” speelde zo’n belangrijke rol in het ongeluk dat het na de bewustwording ervan (uit de hypnose) een enorme pak last van mij afviel.

Voor de paranormale vraagstukken werd ik doorverwezen naar iemand uit Roermond, ook nu weer voor het belangrijkste, “de vragen krijgen antwoorden” en met die antwoorden heb ik en ben ik het leren hoe met twee zware ongelukken, bijna doodervaring en de gevolgen daarvan om te gaan.

Ron dank voor je professionele inzet en succes verder met je praktijk.

H.

-------

Ron,

Je bent heel belangrijk voor me geweest het afgelopen jaar.
Je bent voor mij die ene speciale Engel geweest en hopelijk mag je dat nog voor heel veel mensen zijn.
Ik wens je alle goeds, warme groet,

A.

-------

Beste Ron,

Ik wil je hierbij bedanken voor de goede, leuke en gezellige therapie. Nu kan ik met een opgelucht hart zeggen dat ik het eerste jaar van mijn school gehaald heb en ik door ben naar het tweede jaar.

Heel erg bedankt voor alles.

-XXX- groetjes, M.

-------

Deze vorm van therapie heeft veel voor mij veranderd. Ik heb ook andere soorten therapieën gevolgd, maar niet met het gewenste resultaat.

Door meer open te staan voor mijn onderbewustzijn besef ik in welke mate het onderbewuste invloed heeft op je denken, je gevoel over jezelf en het gedrag als gevolg van je gedachten. Ik ben lang heel onzeker over mezelf geweest, maar daar is nu verandering in gekomen. Ik ben me nu bewust geworden van de betekenis voor mezelf als persoon en voor anderen en ik heb een sterker gevoel van eigenwaarde gekregen.

Groeten van I.

-------

Al jaren ben ik ‘vaste klant’ geweest van hyperventilatie. Met name in ruimtes waar veel mensen vertoeven, op de snelweg in files en bij gelegenheden waar ik mensen ontmoet die ik nog niet ken. Ik kreeg een opgesloten en angstig gevoel, ging sneller ademhalen en wilde het liefst wegrennen.

Aan Ron heb ik toen tweeledig om hulp gevraagd: op de eerste plaats wilde ik weten waar mijn angst vandaan kwam en ten tweede wilde ik een methode leren om er mee om te gaan en om er vanaf te komen. Om erachter te komen waar het vandaan kwam heb ik een stuk regressietherapie gevolgd (teruggaan in de tijd). Dit was een bijzondere ervaring! Ik ben zover terug kunnen gaan tot ver voor mijn geboorte. Tijdens deze sessie zijn voor mij een hoop zaken helder geworden: waar komen mijn angsten vandaan? Waarom schaam ik mij? Waardoor voel ik mij niet op mijn gemak? Hoe komt het dat ik me gauw opgesloten voel? Aan de hand hiervan konden wij verder aan de slag. Het tweede gedeelte van de therapie heeft Ron mij handvaten gegeven om met mijn klachten om te gaan, waaronder ankers (dit is een methode waarbij je een positief en prettig gevoel als het ware ‘vastzet’ door een paar seconden bijvoorbeeld in je pols te knijpen. Het is een techniek die de therapeut bij je uitvoert en ik nodig je uit om hem hier zelf meer over te vragen).

Door Ron’s therapie is mijn levenssituatie nu een stuk leefbaarder geworden. Ik durf gewoon weer ruimtes binnen te lopen waar ‘vreemden’ zijn en zelfs in files voel ik een kalmte in mezelf. Ik ben ontzettend blij dat ik deze hulp gezocht heb en ik ben Ron ook dankbaar dat hij me dit heeft gegeven.

F.

-------

Hallo Ron,

Het is even wennen om op deze manier met jou te communiceren, maar ook dat went en moet ook kunnen. Ik heb even moeten nadenken wat ik je zou kunnen schrijven over mijn ervaring bij jou en jouw therapie. Ik vind het fijn gevraagd te zijn om een reactie te geven. Ik heb er zoveel kunnen uithalen en daarom een korte samenvatting van mijn ervaring.

Door mijn burn-out ben ik zo met mezelf geconfronteerd geworden dat ik daardoor constant bezig ben geweest om te zoeken wie ik nu werkelijk was en waarom mij dit gebeurd was. Wat ik doen kon en waarin ik moest veranderen om weer overeind te komen. Ik ben door diverse therapieën steeds vooruit kunnen gaan in mijn persoonijke ontwikkeling, maar iedere keer stopte dit . Hierdoor werd ik genoodzaakt iemand te zoeken die mij weer verder kon helpen mijn balans terug te vinden. Via een kennis ben ik mij gaan verdiepen in deze therapie en het toeval heeft ons in contact gebracht.

Ron je hebt mijn vertrouwen gewekt en ik heb daardoor heb ik mij volledig kunnen overgeven. Binnen enkele sessies heb ik al ervaren dat deze therapie voor mij heel goed werkte. Je hebt begrepen met welke blokkades en problemen ik zat. Door jou systematische aanpak heb je mij geholpen om over mijn blokkades heen te stappen. Hierdoor is er weer een balans in mijn persoonlijkheid gekomen met meer rust en vooral zelfvertrouwen. Het is voor mij een overgang geworden naar een ander leven. Ik heb het weer aangedurfd om een nieuwe functie bij mijn oude werkgever, die ik na 22 jaar dienstverband verlaten had, aan te nemen. Nu na driekwart jaar heb ik er geen spijt van dat ik weer ben teruggegaan.

Met vriendelijke groet,

H.

-------

Al 3 maanden rookvrij! Wauw, super.!

Ik voel me geweldig!

Groetjes,

M.

-------

Hallo Ron,

Toen ik bij jou in behandeling kwam was ik totaal mijn basis kwijt. Ik had een behoorlijke angststoornis ontwikkeld. Ik had vaker angst om de controle over mijn lichaam te verliezen, geen lucht meer te krijgen en in paniek te raken. Hierdoor had ik angst ergens naar toe te gaan, angst om mijn baan te verliezen en angst om mijn relatie te verliezen. Mijn gedachten bleven maar in kringetjes rondgaan en ik was bang om gek te worden. Ik was hiervoor bij een Psychiater in behandeling geweest en bij een paranormaal therapeut maar met weinig resultaat. Na een aantal behandelingen bij jou begon ik mij als herboren te voelen. Nu voel ik mij weer goed en heb ik weer rust in mijn leven. Ik kan weer overal naar toe. Er is nu namelijk het weten dat ik het wel red in alle situaties en ik ben ook veel minder van slag als het eens tegenzit. Ik voel me krachtiger dan ooit doordat ik nu veel meer vertrouwen in mijzelf en in het leven heb gekregen.

Bedankt Ron.

Warme groet van S.

-------

Ron,

Je hebt mij ‘tools’ gegeven waar ik de rest van mijn leven dankbaar voor ben. Je hebt een onuitwisbare herinnering achtergelaten…

Warme groet, A.

-------

Beste Ron,

Niemand kan mij helpen... zo dacht ik... maar toch moest er iets zijn waardoor ik mijn angsten onder controle zou kunnen houden. Ik ging zoeken op internet en al snel kwam ik op jouw site terecht... gelukkig heb ik toe een afspraak met je gemaakt... na een aantal consulten was het alsof er een wereld voor me open ging: ik ging me beter voelen en kon mijn angsten meer onder controle houden! Ik ben verder gegaan met je therapie... dankzij jou heb ik mijn angsten een plek kunnen geven en heb ik deze lastige tijd voor een groot deel af kunnen sluiten Het is net alsof ik een nieuwe "start" heb gemaakt. Ik voel me een heel ander mens, een stuk zelfverzekerder. Het voelt alsof ik, vooral emotioneel gezien, sterker ben geworden dan voorheen.

Ik ben zo ontzettend opgelucht dat ik door jouw therapie er weer bovenop ben gekomen, aangezien ik dacht dat ik hier nooit meer uit zou komen...

Ik wil je graag bedanken voor dit alles!

Groetjes S.

-------

Beste Ron,

Via deze weg wil ik je bedanken voor al je goede zorgen. Door jouw therapie ben ik een heel stuk dichter bij mijn “authentieke ik” geraakt.
Zodoende heb jij mij geholpen om weer in mijn kracht te komen zodat ik nu op eigen kracht verder kan gaan.
Al het beste gewenst!

groet, P.

-------

Hallo Ron,

Al jaren zat ik niet goed in mijn vel en had ik last van een laag zelfbeeld en allerlei angsten. (Straatvrees,sociale fobie,bloosfobie,faalangst). Verschillende therapieen heb ik hiervoor gevolgd maar niemand kwam echt tot de kern. Door jouw professionele aanpak met een persoonlijk tintje had je meteen mijn vertrouwen gewonnen.
Laagje voor laagje vielen er steeds meer problemen van me af. Door hypnotherapie gaf je me nieuwe inzichten en tools om negatieve gedachten te veranderen door positieve.
Ook zijn er dingen uit het verleden verwerkt en 'opgeruimd".
Het was hard werken samen.
Maar met de hulp van jouw enthousiasme, geduld en aandacht meer dan de moeite waard. Ik ben weer gaan leven in plaats van overleven.
Eindelijk ben ik uit mijn veilige cocon gekomen om een prachtige vlinder te worden! Woorden schieten tekort.....
Dank je wel Ron.

A.

-------

Hallo Herr Mai,

Ich möchte ihnen danken für ihre große Hilfe.

Gleich von Anfang an hatte ich ein vertrautes Gefühl für Sie.
Deshalb sende ich ihnen dieses Gedicht.

De ja vü
Ihren Ursprung bekommen sie
in den Ruhephasen unseres Geistes
unverarbeitet da belanglos fallen sie,
in die Tiefen unseres Ichs hinab
Bilder der Zukunft, unbedeutende Visionen
Sie schlummern dort, warten unbemerkt.
Bis ihre Stunde gekommen ist
die Zeitlinien sich kurzzeitig decken.
Dann erwacht die neutrale Erinnerung,
die Bilder verschmelzen, Echos gebend
Und für einen kurzen Augenblick
verharrst du sinnend, erkennst die Resonanz
ein Inneres lächeln breitet sich aus: „Ja, dieses Bild war schon mal da“

Liebe Grüsse H.

-------

Hoi Ron,

bij deze mijn berichtje hoe jij met jouw manier van werken heel veel voor mij betekend hebt.

Ik was iemand die na het overlijden van mijn dochtertje de draad weer vrij snel had opgepakt en na een vrij korte periode opnieuw zwanger mocht worden. Ik dacht dat ik het allemaal wel verwerkt had, maar naar een verandering in mijn werkomgeving bleek dat dit nog lang niet het geval was en kon ik niet goed meer functioneren. Ik werd verteerd door schuldgevoelens. Toen ik niet meer verder kon, ben ik bij ron terecht gekomen en vooral de eerste paar sessies waren voor mij heel emotioneel, maar omdat het zo diep zat kon ik dat op dat moment niet tonen, we zijn erachter gekomen dat er nog veel meer zat in mijn verleden, wat nog niet verwerkt was, ik heb jaren geleden een geweldadige relatie gehad en tijdens een van de sessies kwam dat naar boven en heb ik voor het eerst echt kunnen vertellen wat mij toen is overkomen en dat gaf zo'n goed gevoel. Omdat ik nog altijd kampte met angst aanvallen hebben we een andere techniek uitgeprobeerd. EFT. Ik weet niet hoe het werkt, maar voor mij heeft het heel goed gewerkt. Ik ben heel blij dat ik door de hypnose en de gesprekken met ron mijn verleden nu op een goede manier heb kunnen verwerken. Ik ben nu klaar met de therapie, maar het proces dat begonnen is gaat door, ik kan nu oprecht zeggen dat ik verandert ben, mijn gevoel is verandert. Ik weet nu dat ik het weer aankan, ik krijg weer lucht.

Ron ik ben je heel dankbaar dat ik met mijn verhaal bij jou mocht komen en dat je mij zo geweldig goed geholpen hebt. Ik ga onze gesprekken missen.

dank je wel !

groetjes,

N.

-------

Ik kwam bij Ron met een aantal klachten die al een behoorlijke tijd mijn leven bepaalden: ik sliep erg slecht, had last van irreële gedachten en ideeën en kon over het minste of geringste geïrriteerd, boos of verdrietig worden. Dit alles maakt mij erg onzeker. Ik werk zelf in de hulpverlening en herkende dit als signalen vanuit mijn verleden. Maar toch heeft het een hele tijd geduurd voordat ik via de site van Ron, contact opnam. Ik zat toen op een punt dat ik sterk het idee had dat ik mezelf kwijt was geraakt; wie was ik nu helemaal? Ik was het zat, en moe, om zo in het leven te staan en was dan ook zeer gemotiveerd om, zoals ik het zelf zag, mijn eigen diepte in te duiken.

Ron heeft mij daarin geweldig gecoacht. Door middel van de vele technieken en vaardigheden die hij tot zijn beschikking heeft, heeft hij mij een groot inzicht gegeven in mijn (on)bewuste innerlijk. Wat ik o.a. geleerd heb is om mijn kind-zijn uit verschillende levensfases te ontmoeten, te herkennen en vooral te accepteren. Met name de acceptatie heeft er toe geleidt dat ik nu, als volwassen vrouw, in situaties in het heden terug kan vallen op het kind; het is mijn grootste en liefste bondgenoot geworden. Na enkele maanden bij Ron te zijn geweest zijn mijn genoemde klachten verdwenen en sta ik krachtiger dan ooit in het leven; ik voel mij zeker en weet, voel, wat ik wil en wat ik niet wil. Ik kan eerlijk zeggen dat ik een grote innerlijke groei heb doorgemaakt. En ik weet dat ik nog niet klaar ben, dat er in de toekomst heus wel weer momenten zullen komen dat ik mijzelf zal afvragen of ik op de juiste weg ben. Maar ik kan het aan, ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet. En als ik hier hulp bij nodig heb dan weet ik waar ik aan wil kloppen…. Ron, bedankt.. en tot ziens!

“got a mind full of questions and a teacher in my soul, and so it goes…”

N.

-------

Hallo Ron,

Alles goed met je?
Met mij gelukkig wel.
Het blijft me verbazen wat de therapie van jou voor een effect op mij heeft gehad. Bijvoorbeeld, hoe ik nu in staat ben om als er iets om mij heen gebeurd dat mij vroeger sterk zou hebben geraakt, ik het nu veel sneller los kan laten om verder te gaan met mijn leven. Ook hang ik gelukkig niet meer vast aan het verleden.
Ik ben nu veel meer bij mezelf. Ben veel sterker geworden. En dat is een fantastisch gevoel.
Dit wilde ik je even laten weten.

Vele groeten, M.

-------

Hallo meneer Mai.

De presentatie ging super!

Ik was helemaal niet zenuwachtig en heb alleen maar complimenten gekregen.

Groetjes M.

-------

Hoi Ron,

Ik heb met Nadja en Naomi een leuke week gehad.
Door jou durf ik nu weer naar buiten de straat op.
Dank je wel.

M.

-------

Hallo Ron,

Ik heb geprobeerd telefonisch contact met je op te nemen maar dat is niet gelukt. Vandaar deze mail. Het auto rijden gaat al stukken beter maar ik ben me er bewust van dat het nooit mijn hobby zal worden. Ik durf in ieder geval weer in de auto te stappen en te rijden. Ik mis alleen nog een stuk rijroutine en dat moet ik nu zelf oppakken. Onze gesprekken hebben voor mij véél meer opgeleverd. Ik krijg nu opeens van collega’s te horen dat ik veel zekerder over kom en niet meer zo snel in de stress schiet als ik iets vergeten ben. En dit compliment kwam van een collega die niet weet dat ik bij jou in behandeling ben. Voor mezelf voelt het ook goed. Ik ben zekerder van mezelf. Je hebt me een grote stap vooruit geholpen en me genoeg handvaten voor de toekomst gegeven. Mocht het nodig zijn dan zal ik zeker weer contact opnemen. Indien nodig zal ik je bij vrienden of kennissen aanbevelen.

Ron bedankt!!!!!

-------

Hoi Ron,

Ik heb volgende week nog een vervolgafspraak met jou. Maar ik vind dat ik deze niet meer nodig heb.

Het stoppen met roken gaat heel goed. Voor de rest voel ik mij ook prima.

Bedankt voor alles.

Groet J.

-------

Hallo Ron,

Bij deze laat ik je weten dat ik het door jou aanbevolen boek inmiddels heb gelezen. Het is een geweldig boek, vooral omdat ik tot het type behoor dat gemakkelijk in het verleden blijf hangen.
Mijn prive-situatie is er nog steeds niet echt rustiger op geworden, maar ik moet zeggen dat je me geholpen hebt om weer overzicht te krijgen en zaken een plek te geven waar ze horen, nl in het verleden.
Het is juist die kunst waar het boek je handgrepen voor geeft.

Bij deze nogmaals merci, wie weet tot ooit.

Gr. Esther

-------

Toen ik een halfjaar geleden de eerste keer bij jou in therapie kwam was mijn leven een complete ramp. Ik ging doodsbang door het leven. Ik had regelmatig aanvallen van paniek en hyperventilatie. Ik had hiervoor al verschillende therapieën gehad en slikte antidepressiva. Ik durfde mij in mijn relatie niet te hechten en ik was daardoor afstandelijk en snel geïrriteerd. Bovendien was ik heel onzeker en voordurend bang om een of andere ziekte te krijgen. Nu heb ik eindelijk rust in mijn leven gevonden. Ik heb beseft dat ik steeds over mij heen heb laten lopen en ik heb geleerd nu duidelijk mijn grenzen aan te geven..
De angsten zijn verdwenen en ik heb het gevoel dat ik nu niet meer aan het overleven ben maar dat ik nu eindelijk leef.

Met vriendelijke groet,

S.

-------

Ron,

Je hebt me geweldig geholpen.

Dank je wel uit het diepst van mijn hart.

Lieve groet, K.

-------

Hallo Ron,

Ik ben nu al bijna 2 weken therapievrij om het zo te noemen,en ik moet zeggen het gaat prima. 2 dagen na mijn laatste sessie is het studiegeld uitbetaald en de verwachten moeilijkheden hebben zich aangekondigd. Er werd meteen aan de bel getrokken om het deel van de kinderen te eisen, dit door de dochter i.o.v moeder. Ik ben hier heel goed mee omgegaan, en rustig gebleven. Volgens Peter ook goed gehandeld. Ik merk zo met en met dat ik heel veel geleerd heb van de therapie bij jou.

Nogmaals dank voor de goede therapie, ik hoop dat er nog veel mensen van jou ervaringen en kundigheid mogen leren, en dat ze achteraf kunnen zeggen dat het heel veel waard is geweest.

Groetjes, B.

-------

Hoi ron alles goed?

met mij wel het blijft me verbazen bv als me iets aan grijpt dat ik het nu sneller los kan laten niet meer zo als in het verleden gelukkig. ik ben nu veel meer bij me zelf ik wilde dit effe van me afschrijfen ik hoop dat het met jou ook goed gaat?

grt Cl.

-------

Beste Ron ,

Ik ben wat laat met dit berichtje maar bij deze wil ik je uit de grond van mijn hart bedanken wat je voor mij gedaan hebt.
Ik blijf je daar altijd dankbaar voor. Ik ben blij dat ik je heb mogen ontmoeten in mijn leven !!!!!
Ik had veel moeite toen ik afscheid van je moest nemen die dinsdag :(.
Een nieuw begin en een afscheid maar dat wil niet zeggen dat we mekaar nooit meer spreken hè. Nogmaals bedankt!!
Effen over die heel speciale dag in, mijn huwelijkdag. Het was in een woord geweldig!
Ik zou het zo weer over doen, daar op dat mooie en romantische strand in Griekenland.
Een aanrader echt waar !!!!!
En dat heb ik ook allemaal aan jou te danken en ja natuurlijk ook aan mijzelf.
Ik moet zeggen het gaat me heel goed af, alleen, zonder jouw therapie bedoel ik.
Beetje stress gehad met incassobureau van ex maar ja…het komt allemaal goed.
Het allerbeste voor jou.

Vele groeten xxxxx van C.

-------

Beste Ron,

Afgelopen maandag was ik precies een half jaar geleden bij je voor een sessie om te stoppen met roken. Deze halfjaar-mijlpaal heb ik zonder moeite behaald! Ik heb voor de deur van je praktijk mijn laatste sigaret gerookt en heb sindsdien geen sigaret meer aangeraakt. Ik ben nu een half jaar “clean” en het gaat prima. Ik had zelf eigenlijk helemaal niet het idee dat ik het zou volhouden maar niks is minder waar. Geweldig! Ontzettend bedankt voor de hulp bij het stoppen met roken!

Met vriendelijke groet,

D.

-------

Lieve Ron,

Wat had ik zonder jou moeten beginnen? Niemand kon mij helpen…..dacht ik.
Totdat ik bij jou kwam.

Nogmaals bedankt voor alles.

Gr. P. XXX

-------

Gedurende een stressvolle periode heb ik serieuze slaapproblemen gehad. Ik had niet alleen moeite met inslapen doch ook met doorslapen, wat zich uitte in het diverse malen per nacht wakker worden.

Na verloop van tijd sloopt dit je langzaam zowel fysiek als mentaal. Ik heb toen besloten om bij Ron hulp te zoeken. Hij heeft me op geweldige wijze geholpen. Ik kan me weer ontspannen wanneer ik in bed lig en mijn hoofd leegmaken en alles loslaten van die dag, zodat ik in een heerlijk diepe slaap val. Wat heeft Ron gedaan om dit te bewerkstelligen? Hij heeft tijdens een sessie een CD voor me ingesproken die ik (nu nog steeds) kan gebruiken wanneer ik niet kan slapen. Met zijn stem en op de achtergrond een mooie zachte muziek brengt hij je in een fase van volledige ontspanning. Met zorgvuldig gekozen woorden geeft hij je het vertrouwen dat je alles wat er op een dag gebeurt mag loslaten en je je over mag geven aan een gevoel van rust en kalmte…. Uiteraard is deze pagina te kort om de hele sessie te beschrijven, maar neem van mij aan dat dit een fantastische methode is om de rust in jezelf te vinden en de nacht goed door te komen. Het heeft mij goed geholpen en ik zie het als een aanrader voor iedereen met slaapproblemen! Slaap lekker…!

F.

-------

Beste Ron,

Ik weet niet hoe en wat je precies gedaan hebt. Maar dat hoeft ook
niet. Belangrijk is dat het werkte. En hoe!
Ik voel mij als herboren en kan het leven veel beter aan dan ooit. Ik zal jou dan ook zeker
aanbevelen aan ieder die even een stuk mentale hulp nodig heeft.

Bedankt voor alles wat je mij gegeven hebt.

W.

Golven

De horizon reikt ver
De golven zijn dichtbij
Het meedeinen op de
golven maakt blij.
Mijn gedachten gaan de horizon voorbij.
Daar is ruimte en liefde
voor iedereen,
Daar zijn geen oordelen, daar is ieder een.
Bovenop de golf ben ik vrij, maar de golf gaat voorbij.
Ik maak mij klaar voor
een nieuwe golf,
Hoger als voorheen, vechtend als een wolf.
Ik kom completer terug,
En sta weer midden
op de brug.
Genietend van deze beweging,
Is het leven een intense beleving.